Napokon poznati iznosi primanja u KK Zadar; Rubeša: “Jusup ima plaću 3.500 eura!”

U press dvorani ŠC Višnjik održana je konferencija za novinare pred početak nove sezone koja kreće sutra u 18 sati u dvorani Krešimir Ćosić, utakmicom protiv Studentskog centra Podgorica u 1. kolu ABA lige.

Predsjednik Nadzornog odbora KK Zadar Ante Rubeša napokon je otkrio kolika je plaća treneru Danijelu Jusupu, ali je kazao i koliko će klub potrošiti godišnje na za korištenje ŠC Višnjik.

Mi iz ŠC Višnjik nikada nismo niti otišli. Seniori su ostali trenirati u dvorani 3, samim time smo uštedjeli preko 300 tisuća kuna. Ugovor koji smo za novu sezonu potpisali sa ŠC Višnjik je 1,6 milijuna kuna manje nego što je bilo lani, podsjećam, da je prvotni ugovor iznosio 2,7 milijuna kuna. Dakle, za sve termine koje koristimo u ŠC Višnjik ove sezone, klub će platiti najviše 900 tisuća kuna. Više nećemo koristiti glavnu dvoranu 24 sata na dan, već ćemo mjeriti točno koliko nam traju treninzi, dakle, radi se od sada o satima. Cijena po satu je 660 kuna, koristiti ćemo ove godine ŠC Višnjik više od 300 sati. Kazat ću još kako je neto plaća Danijelu Jusupu 3.500 eura. Pomoćnici mu imaju od 7 do 8 tisuća kuna. Glavni treneri u omladinskom pogonu imaju od 6 do 7 tisuća kuna, rekao je Rubeša.

Sportski direktor Denis Pleslić napokon je novinarima dao na uvid iznos plaća, odnosno, spisak za četrnaest igrača prve momčadi i to pod rednim brojevima. Čudno je što na spisku nema plaće za trenera Jusupa i njegove pomoćnike. Ostaje nam samo vjerovati Anti Rubeši da je rekao istinu o iznosima plaća za trenere.

Kompletan iznos rostera prve momčadi iznosi 349.800 eura, očekujemo i od vas novinara da nas podržite, spremni smo za novu sezonu i to u svim kategorijama, ujedno očekujemo da ćemo imati uspješnu sezonu, dodao je Pleslić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...