Konjički klub Zadar preselio u Murvicu. Petra Bikić: “Sve izgleda prekrasno u hrastovoj šumi. Kad bude gotov pješčani manjež bit će i natjecanja!”

Konjički klub Zadar vlasnice i trenerice 24-godišnje Petre Bikić, se iz Kožina gdje su bili smješteni posljednje dvije godine, prije dva dana preselio na novu lokaciju u Murvicu!

Naime, Petra je kupila poljoprivredno zemljište od 4 i pol tisuće kvadrata i za koji dan kreće s pravim radom.

Petra, napokon ste klub iz Kožina preselili u Murvicu?

Istina, na novoj smo lokaciji u Murvici, nalazimo se točno između Donje i Gornje Murvice. Imat ćemo školu jahanja i treninge, ujedno ćemo se i pripremati za predstojeće turnire koji nas očekuju, a vježbat ćemo i terensko jahanje. U tijeku su upisi u školu jahanja, imamo još samo pet slobodnih mjesta. Minimalna dob da bi se netko mogao upisati u Konjički klub Zadar je devet godina, svi zainteresirani mogu se javiti na broj mobitela 095/ 856-8061.Tek prije dva dana smo se preselili, konji se još prilagođavaju na novi teren i štalu, ali već od sljedećeg ponedjeljka krećemo s pravim radom. Zadovoljna sam u potpunosti, naš novi prostor u hrastovoj šumi prekrasno izgleda! Štale su već napravljene, se tiče pješčanog manježa koji nam je potreban za kvalitetan trening, s tim projektom ćemo krenuti sljedeće godine, trenutno imamo ograđeni zemljani manjež. Istaknula bih, kako će naš klub moći organizirati i natjecanja, ali tek kad pješčani manjež bude gotov! Uskoro kreću i prva natjecanja, pripremamo se za turnir koji će se održati u Zagrebu od 7. do 9. listopada, zadovoljno je kazala Bikić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...