Netflix nenajavljeno objavio bonus epizodu hit serije od 165 milijuna dolara, fanovi oduševljeni

Iako Netflix tek treba otkriti hoće li produljiti svoju hit seriju The Sandman za 2. sezonu, streaming div je upravo poklonio obožavateljima sljedeću najbolju stvar – izbacivanjem iznenađujuće “bonus” epizode.

Serija koja je premijeru imala prije točno dva tjedna originalno je imala 10 epizoda, a Netflix je sada iznenadio obožavatelje 11. epizodom u kojoj gostuju Sandra Oh, James McAvoy, David Tennant i Michael Sheen. Bonus epizoda adaptira dvije obožavateljima omiljene priče iz crtanog romana Neila Gaimana – A Dream of a Thousand Cats i Calliope.

A Dream of a Thousand Cats je animirani dio i prati priču o maloj bijeloj mački koja je pozvana da se iskrade jedne noći kako bi prisustvovala tajnom sastanku na groblju gdje sijamska mačka ispriča priču o tome kako je upoznala Gospodara snova (u obliku mačke) koji joj je ispričao tajnu povijest i svađu između mačaka i ljudi.

“Nastojali smo učiniti animiranu verziju A Dream of a Thousand Cats što je moguće više očaravajućom i hipnotičkom koristeći čaroliju pravih uljanih slika na platnu. Kombinirali smo slike s klasično nacrtanom 2D animacijom, temeljenoj na realističnoj 3D animaciji telepatskih mačaka kako bismo stvorili čudan svijet koji u isto vrijeme djeluje i prizemljeno i sanjivo”, kazao je Hisko Hulsing, koji je režirao animiranu priču, prenosi Variety.

Calliope je igrani dio epizode, a u njemu pratimo priču o Richardu Madocu, piscu koji okrutno porobljuje Kaliopu, jednu od devet muza, kako bi potaknuo vlastitu umjetničku ambiciju i napisao veliko djelo.

Jednosatna epizoda dostupna je od danas na Netflixu, a zasigurno će razveseliti sve fanove hit serije. Netflix je u prvu sezonu serije uložio čak 165 milijuna dolara, a sudeći po reakcijama gledatelja i kritičara, skupa investicija se isplatila, prenosi Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...