Ukrajinci, Liburnija vam nudi mogućnost izrade pokaza – i to besplatno!

Gradska prijevoznička tvrtka Liburnija, izvjestila je javnost kako svi Ukrajinci imaju pravo na besplatan prijevoz odnosno putnu iskaznicu.

Istu se ostvaruje na temelju iskaznice za strance pod privremenom zaštitom. Osobe se mogu javiti na odjel prodaje karata na autobusnom kolodvoru Zadar, Ulica Ante Starčevića 1, gdje će dobiti personaliziranu putnu iskaznicu.

Prilikom izrade iskaznice podnositelj zahtjeva mora donijeti na uvid iskaznicu za strance pod privremenom zaštitom, jednu fotografiju veličine 3×3,5 cm kao za osobnu iskaznicu. Cijena izrade iskaznice koja vrijedi do opoziva iznosi 20,00 HRK.

Prilikom vožnje u autobusu putnici moraju imati kod sebe ispravnu putnu iskaznicu i istu prilikom ulaska u autobus pokazati vozaču ili kontroloru putnih karata.

Iskaznice za strance pod privremenom zaštitom (zeleni karton) nije dovoljna za ostvarivanje prava na besplatan prijevoz unutar autobusa.

Za sve dodatne informacije molimo javiti se na broj 023/314-717 u Odjel prodaje pokaza, i to radnim danom u vremenu od 7 do 14 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...