Dino Rađa poručio Zadranima koji bi voljeli da ode iz HKS-a: “Takvi navijači nemaju pravo glasa!”

Hrvatska košarkaška reprezentacija je postala sprdnja ovog sporta. Trebaju otići svi, izbornik Damir Mulaomerović, ali vrijeme je da se konačno promijeni i vodstvo HKS-a. Svakako da prvi treba otići predsjednik Stručnog savjeta HKS-a Dino Rađa, stručne odluke su mu bile loše, uostalom, u prilog tome govore sami rezultati.

Istim putem, dakle, otići mora i predsjednik HKS-a Stojko Vranković i glavni tajnik Joke Vranković.

Uhljebili su se na visoke dužnosti u hrvatskoj košarci, a rezultata nema. I to već godinama. Do kada tako?

Kontaktirali smo Dina Rađu koji je za naš portal polu ljutitog tona poručio svima, kao i navijačima Zadra, koji su nezadovoljni i traže njegovu ostavku, da nemaju pravo glasa.

Dino, jučerašnjim porazom od Finske, ej, od Finske, i to kući, ispali smo iz kvalifikacija za SP, kako komentiraš ovo dno dna reprezentacije Hrvatske?

Nemam nikakvog komentara, nikakvog!

Kritizira se i HKS?

Moramo se malo pogledati u ogledalo, svi se*u po Savezu…!

I u Zadru ljubitelji košarke i navijači KK Zadar koji prate hrvatsku reprezentaciju nisu zadovoljni, ima i onih koji bi bili najsretniji da napustite HKS i da podnesete ostavku?

Ti navijači Zadra, jesu li se ikad pogledali u ogledalo i zapitali, kojeg je to igrača svjetskog kalibra nakon Arijana Komazeca KK Zadar izbacio? I da takvi navijači traže moju ostavku, takvi navijači uopće nemaju pravo glasa! Kad bi se slušalo navijače, gdje bi mi došli?!

Reci, hoćeš li podnijeti ostavku?

Bit ću u HKS-u dok god je i Stojko tu!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...