Zadarska ritmička gimnastika na postolju PH; “Sirenama” Evi Škoda i Karli Šarić brončana odličja s državnog prvenstva!

Održano je ekipno i pojedinačno prvenstvo Hrvatske u ritmičkoj gimnastici u Vrsaru, u najkvalitetnijem apsolutnom programu. Na državnom prvenstvu sudjelovalo je šest predstavnica Kluba ritmičke gimnastike Sirena iz Zadra, Karla Šarić, Eva Škoda, Noemi Deanne Marcikić, Vita Franov, Iva Stura i Stella Patrk. Djevojčice su vodile trenerice Nera Krezić i Anja Smoljan, koje su ujedno i državne sutkinje u ritmičkoj gimnastici.

Nera Krezić, 28-godišnja trenerica u Sireni, zadovoljna je uspjehom svojih predstavnica, te je najavila i nova natjecanja koje ih očekuju.

-Zadovoljne smo. Eva Škoda (8) je osvojila brončanu medalju u vježbi s obručem, dok je Karla Šarić (12) osvojila također broncu, ali u vježbi s loptom. Istaknula bih, kako smo osvojili i peto mjesto u ekipnom dijelu natjecanja u konkurenciji juniorki, u kojem su nastupile Vita Franov, Stella Patrk i Iva Stura. Za dva tjedna nas očekuje prvenstvo Hrvatske u slobodnom programu na zagrebačkom velesajmu, nakon čega sudjelujemo i na međunarodnom turniru u apsolutnom i slobodnom programu u Ljubljani 18. i 19. lipnja, poslije ćemo imati i kratki odmor od nekih petnaestak dana, onda opet krećemo s pripremama. Imamo u klubu ukupno oko 200 djevojčica, treniramo u ŠC Višnjik, na Ravnicama i u dvorani OŠ Braća Ribar u Posedarju. Upisujemo djevojčice već od 4 godine pa sve do 15, 16 godina starosti. Već za nekoliko dana krećemo s upisima za ljetne treninge, a u kolovozu krećemo s upisima i za novu sezonu – kazala je Krezić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...