Tučnjava na Višnjiku, juniori igraju utakmicu odluke; Marko Selin: “Podržite nas Zadrani!“

U dvorani 3 ŠC Višnjik u tijeku je polufinalno juniorsko PH za košarkaše, branitelj naslova Zadar jučer je s 82-70 u susretu drugog kola bio bolji od zagrebačke Dubrave.

Prvo ime u redovima momčadi koje vodi Marko Selin bio je Krševan Klarica s 22 poena. Bilo je burno jučer na parketu dvorane 3, naime, nakon tučnjave Sikirića s zadarske i Tišme s zagrebačke strane, na parket je uletjela kompletna zadarska klupa, te su suci sukladno pravilima morali u svlačionicu poslati sve igrače koji su ušli na parket.

Tako je Zadar ostao se petorkom koju su činili Karamarko, Beljan, Njegovan i Klarica, dok su gosti bolje prošli, te su ostali s deset raspoloživih igrača. Tu se iskazao Fair Play trenera Dubrave Ivana Lozančića koji je, iako na parketu nije mogao ostaviti četiri igrača, svih preostalih 17 minuta igrao s praktički četiri igrača.

Danas od 17.30 sati Zadar za prvo mjesto u skupini igra protiv momčadi Bosco Zagreb, pobjednik će izboriti nastup na FInal Fouru krajem svibnja, domaćin završnice bit će naknadno određen.

Marko Selin, trener juniora Zadra poziva sve ljubitelje košarke kako bi podržali njegove mladiće na putu prema Final Fouru.

Očekivali smo tešku i tvrdu utakmicu, još nam se ozlijedio i Matulina koji danas neće igrati, izvrnuo je zglob. Dubrava je igrala na gornjoj granici svojih mogućnosti, bila je stvarno super utakmica do  trenutka kad je počela tučnjava, svi smo krenuli smirivati. Danas protiv fizičke jake momčadi Bosco očekujem također tvrdu utakmicu, ali igramo na domaćem parketu, mi smo ipak Zadar i očekujem plasman na FInal Four, pozivam sve Zadrane da nas dođu podržati, kazao je Selin.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...