Nakon dvije godine vraća se Zadar Night Run, Šango: “Prijavilo se više od 1000 trkača, očekujemo vrhunsku zabavu”

Nakon dvije godine ponovno nam se vraća Zadar Night Run, popularna noćna utrka kroz gradske ulice. Zbog poznatih razloga, utrka se nije mogla održati u 2020. i 2021. , ali čini se da će zato ove godine biti veća nego ikad.

Zadar Night Run je utrka jedinstvenog 4 u 1 formata. Ima tu za svakog po nešto: 1 krug oko grada ili 2.5km, 2 kruga (5km), 4 kruga (10km) ili polumaraton (staza prema zapadu grada). Utrka starta 9. Travnja od 20:30h.

2019. godine utrku je trčalo 1400 trkača, a kakva je situacija sa prijavama pitali smo organizatora utrke Juru Šanga:

“Napokon, nakon dvije godine sa nestrpljenjem očekujemo naš Grawe Zadar Night Run 2022. Prijavilo se više od 1000 trkača pa 9 .4. očekujemo vrhunsku zabavu na Poluotoku.

Pripremili smo vrhunski program a i stazu. Nova šetnica na Muraju će napokon postati prava staza za naše trkače, dok polumaratonci imaju najbržu i najljepšu cestu u Hrvatskoj.

Veselimo se da se na utrku prijavljuju i najmlađi trkači jer i poruka Zadar Night Runa je zdravo življenje, rekreacija i boravak na otvorenom a ovo je jedan prekrasan način za pokazati djeci kako rekreativno trčanje može biti zabavno i uzbudljivo. Glazbena kulisa te noćna rasvjeta kreiraju ugođaj koji je rijetko viđen na utrkama ovakvog tipa.

Imamo trkače iz 22 zemlje svijeta te iz cijele Hrvatske. Zadar Night Run je prepoznat kao vrhunski događaj koji se nikako ne propušta.

Start utrke je u Foši kao i 2019.g a podjela startnih paketa 7. i 8. travnja u Kneževoj palači.”

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave putem www.zadarnight.run.

Svi registrirani do 25.3. na poklon dobivaju i majicu utrke

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...