Mijolović: “90 posto je sigurno da Mavra i Carter ostaju u klubu, bili su korektni što se tiče financijskih uvjeta”

Čini se kako je vrlo izvjesno kako će kapetan KK Zadra Dominik Mavra i amerikanac Justin Carter i naredne sezone nositi dres Zadra, o tomu predsjednik Nadzornog odbora Ivan Mijolović kaže:

“90 posto je sigurno da će biti naši igrači i iduće sezone, dogovorili smo financijske uvjete, i šaljemo im ugovore obojici, ostalo je samo još uskladiti neke sitnice i to je to, o visini ugovora ne bih, ali bili su jako korektni što se toga tiče, ugovor će biti potpisan tijekom ponedjeljka ili utorka do kraja sezone.

Mijolović  se dotaknuo i jučerašnjeg istupa Enija Meštrovića koji traži na uvid troškove kluba:

“Mi smo nastojali biti maksimalno transparentni u ove četiri godine, sva naša financijska izvješća su išla na sjednice NO, skupštinu društva, sjednice Gradskog vijeća, svi kojima nešto nije bilo jasno su mogli postavljati pitanja. Osim toga bile su i dvije javne tribine sa navijačima, gdje smo i njima dali priliku da iznesu svoja stajališta vezana za klub, ajmo vidjeti koji je to klub transparentniji u regiji po pitanju funkcioniranja kluba. Meštrović traži podatke koje mi ne smijemo zakonski iznositi, traži na uvid ugovore svakog pojedinog igrača, zaposlenika kluba, takve podatke niti jedan klub u regiji to ne iznosi, mi postupamo u skladu s zakonom. Ništa ne skrivamo samo poštujemo zakonske okvire. Na Eniju je kako će na ovo sad reagirati, kad pročita priopćenje KK Zadra, bit će mu puno toga jasnije. Što se duga tiče, prije tri godine kad smo mi došli u klub je bio preko 40 milijuna kuna, tako da ide na bolje. Uhljeba u klubu nema, zaposlenici rade korektno svoj posao, radno vrijeme nije osmosatno i ti ljudi su praktički cijelo vrijeme na raspolaganju”, završio je Mijolović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...