Kako postići pahuljastu teksturu američkih palačinki? Probajte s ovih par recepata
Kad se sljedeći put zaželite palačinki, razmislite o tome da napravite one američke.
Da ne bi bilo zabune, nemamo ništa protiv klasičnih palačinki na kojima smo odrasli, ali s vremena na vrijeme je dobro iskušati nešto novo.
Američke palačinke, vjerujemo, ne treba posebno predstavljati; nešto su manje i deblje, a u SAD-u i Kanadi se najčešće jedu s javorovim sirupom, šlagom ili voćem, iako odlično podnose i druge slatke nadjeve, poput preljeva od vanilije i čokolade.
Ako ih se odlučite raditi, ključno je fokusirati se na pripremu dobre smjese, a jedan od trikova za njihovu prozračnu, pahuljastu teksturu jest i da istučete bjelanjke i takve ih dodate ostalim sastojcima.
U nastavku vam donosimo nekoliko preciznih video recepata u kojima ćete otkriti i cijeli niz drugih trikova za ukusne američke palačinke, piše Super1.