Košarkaši Sonik Puntamike ugošćuju Alkar: “Nezgodna momčad!”

Košarkaši Sonik Puntamike večeras na domaćem parketu ugošćuju Alkar u 21. kolu HT Premijer lige. Bit će to prilika igračima Hrvoja Vlašića da se nakon rezultatski „hladnog“ siječnja vrate na pobjedničke staze i nastave kročiti ka pozicijama koje vode u doigravanje hrvatskog prvenstva.

– Alkar je nezgodna momčad. Trener Milačić ih je jako dobro posložio. Svi znaju što trebaju raditi na parketu i gdje je protivnik najslabiji. Nema sumnje da će se kvalitetno pripremiti za današnju utakmicu, kazao je kapetan Sonika Dino Palčić.

Puntamičani su u prvom međusobnom okršaju igranom sredinom studenoga u Sinju slavili u zanimljivoj utakmici prepunoj preokreta. Zadrani su imali petoricu dvoznamenkastih igrača, dok je domaćine dugo vremena vukao raspoloženi Echols od kojeg će i danas prijetiti najveća opasnost.

– Sve kreće od njega. Izuzetno je jak u „pick and rollu“ te igri jedan na jedan. Redovito otvara šutove Kučanu i Hrvoju Vučiću koji mogu biti vrlo opasni ako uđu u tricašku seriju, a ne smijemo zaboraviti ni Ivana Vučića koji je dosta visok za poziciju koju igra te nam može stvoriti dosta problema. Trebamo biti oprezni i ne dopustiti im da se razigraju, a onda se možemo nadati bodovima, rekao je Palčić.

Utakmica se igra u dvorani Jazine s početkom u 18 sati uz izravan prijenos na HKS TV-u.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...