U srijedu dolazi sv. Luca koja dariva djecu predstavom „Orašar – božićna bajka” i koncertom Mije Negovetić

Na adventskoj pozornici uvijek svira dobra glazba: Dj Spela, DJ Domagoj, DJ Tome, DJ Dabi izmjenjuju se prije i nakon gostujućih bendova.

Početkom tjedna, u ponedjeljak u 19 sati dolazi nam bend Ivan Županović trio koji najavljuje opuštenu glazbenu večer uz najljepše božićne pjesme, ali i pregršt domaćih i svjetskih jazz, pop rock i swing standarda u akustičnoj/unplugged varijanti. Naći će se tu Frank Sinatra, Dean Martin, Stevie Wonder, Chris Isaak, Arsen Dedić, Oliver Dragojević, Parni Valjak…

U utorak od 19 sati zabavlja nas Paciffic Bullets, izvrstan zadarski cover bend koji će izvoditi velike hitove i evergreene prepune country, blues, swing i surf zvuka. U srijedu Sv. Luca donosi bogat dječji program već od jutra. U 10 sati Sv. Luca napravit će blagdansku promenadu od Kampo Kaštela do Trga Petra Zoranića uz darivanje djece slatkišima. Na Trgu Petra Zoranića održat će se interaktivni program, kreativna radionica „Sveta Lucija i sijanje božićne pšenice” i pričanje priče „Priča svete Lucije”. Djeco! Ne propustite u 13.00 sati odličnu predstavu „Orašar – božićna bajka”. Popodnevni dio programa počinje u 17.30 sati koncertom zborova, djevojačkog zbora Gimnazije Vladimira Nazora i dječjeg zbora Kazališta lutaka „Tintilinić”

U 18 sati dolazi nam Mia Negovetić, mlada hrvatska zvijezda poznata po pobjedi u dječjem pjevačkom talent showu Zvjezdice ali i sudjelovanju u američkom televizijskom showu Little Big Shots . U Zadru će izvesti najveće hitove po kojima je i postala popularna kao što su pjesme pjevačica Beyonce i Sie uz neizostavne strane Božićne hitove.

Od 20 sati uživajte u klapskim zvucima Klape Munita koja će nas zabavljati kombinacijom tradicijskog „a cappella” pjevanja i dalmatinskih pjesama uz pratnju gitare,u klapskom višeglasju na svoj poseban način.

U četvrtak u 18 sati na Advent u Zadru dolaze Zumba Kids iz Plesnog kluba Bellus. Nastupit će oko 80 djece iz Zadra i Zadarske županije koja će izvoditi plesne koreografije uz popularne pjesme That’s what i like, Jingle  bell rock, Zumbazoka, All i want for Christmas is you…

Od 20 sati nastupit će energična Grupa Vista koja će nam izvesti domaće i strane hitove. U sklopu Kampo Kadventa u Hotelu Almayer u 19 sati organizira se degustacijska večera od pet slijedova uz pjenušac i vina vinarije Fakin iz Motovuna. Broj mjesta je ograničen a rezervacije se mogu izvršiti u Almayer Art & Heritage hotelu.

Zabavite se u dobrim ritmovima na Trgu Petra Zoranića i Trgu Pet bunara uz bogatu ponudu hrane i pića popularnih adventskih kućica.

Za sve programe i koncerte posjetiteljima je ulaz slobodan. Sve informacije o Adventu u Zadru pratite na web stranici www.advent.zadar.travel

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...