FOTO: Ovako izgleda novi crno-plavi dres Vatrenih

Prije nešto više od desetak dana u javnost su procurile fotografije dresova reprezentacija za Svjetsko prvenstvo. Za njihov dizajn zaslužan je Nike, a druga garnitura dresova Vatrenih šokirala je mnoge. Ona je naime, tamna s crno-plavim kockicama, koje se zapravo teško razaznaju zbog te kombinacije boja.

Službeno predstavljanje novih dresova zakazano je za proljeće 2018. godine, ali specijalizirani portali FootyHeadlines i Todo Sobre Camisetas obično se fotografija istih dočepaju prije i obično su u pravu.

Footyheadlines

O hrvatskim dresovima naveliko se pisalo, a i doživjeli su jednu od najvećih promjena što se tiče dizajna i boje. Rukavi dresova više nemaju kockice po rukavima, već su jednobojni, a kockice su veće. Osim toga, druga garnitura je crno-plava i dok se Nike nije dirao u kockice, koje su naš zaštitni znak, dirali su se u boje zbog kojih smo, također, prepoznatljivi.

Izbor boja kosi se i s imenom “Vatreni”, pa tako iako tamni dresovi izgledaju moćno, na njima doista nema ništa “vatreno”, a i kockice je teško uočiti jer crna i plava nisu komplementarne boje i teško ih je razlikovati.

Footyheadlines

Inače, hlačice bi trebale biti tamnoplave, a čarape narančaste poput logotipa. Obe garniture dresova na jednoj strani imaju grb HNS-a, a na drugoj Nikeov logo u narančastoj boji, piše Dnevno.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...