Udruga Cinaz predstavlja ‘Odjel za podršku žrtvama i svjedocima Županijskog suda u Zadru’

Udruga CINAZ od 23. do 29. listopada priprema jedno istaknuto događanje, predstavljanje ‘Odjela za podršku žrtvama i svjedocima Županijskog suda u Zadru’. Uz spomenuto, i dalje se održava popularni Bookcrossing kuta. Više pročitajte u nastavku.

PREDSTAVLJANJE ODJELA ZA PODRŠKU ŽRTVAMA I SVJEDOCIMA ŽUPANIJSKOG SUDA U ZADRU , PONEDJELJAK 23.10. I UTORAK 24.10.

Žrtva ste razbojništva, obiteljskog nasilja, svjedok ubojstva, teške prometne nesreće ili kojeg drugog kaznenog djela? Možda znate nekog tko prolazi opisano ili želite pomoći drugima volontirajući?

Ne propustite predstavljanje Odjela za podršku žrtvama i svjedocima Županijskog suda u Zadru! Djelatnici odjela će vas kroz predavanje upoznati s pravima žrtava kaznenih djela te omogućiti priliku za volontiranje na Odjelu.

Pripremili smo vam dva termina za informiranje: ponedjeljak, 23.10. u 13 sati, i utorak, 24.10. u 9 sati, na Odjelu za psihologiju Sveučilišta u Zadru.

Radujemo se vašem dolasku!

BOOKCROSSING KUTAK

BookCrossing je svjetski literalni pokret odgovoran za aktivaciju više od milijun i pol čitatelja i donatora knjiga u više od stotinu zemalja. Načelo BookCrossinga je kako knjige moraju biti slobodne, a ne zarobljene na policama.

Obilježavanje BookCrossing kutka nastavljamo i u novoj programskoj godini stoga i dalje, na policama BookCrossing kutka smještenog u prostorijama udruge CINAZ, moći ćete svakog radnog dana besplatno uzeti nepročitane knjige ili ostaviti pročitane, prijaviti njihovu dostupnost na bookcrossing.com, te pratiti njihov put od klupe do police, od grada do grada, od zemlje do zemlje, od čitatelja do čitateljice…

Po knjige navratite od ponedjeljka do srijede u prijepodnevnim satima (8-16 h), a četvrtak i petak u poslijepodnevnim (13-21 h) , te svakako provjerite i bookcrossing kućicu iza Gradske knjižnice Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...