Promjena na čelu Odvodnje; Vraća se Peronja, Šikić ide na Vir

Ante Josip Šikić, trenutni direktor “Odvodnje”, od sutra to više neće biti. Čovjek koji je poziciju čelne osobe zadarskog komunalca zauzeo u sklopu koalicijskih dogovora bivše gradske vlasti (HSP-AS, odnosno MODES – HDZ) sutra će, 1. rujna, preuzeti fotelju direktora virske komunalne tvrtke “Čisti otok”. MODES, naime, s HDZ-om nije izašao na izbore u Zadru, a nije ni osvojio mjesta u gradskom vijeću radi čega ne može utjecati na odluke nove gradske vlasti.

Umjesto Šikića, barem privremeno, upražnjenu poziciju direktora “Odvodnje” popunit će bivši direktor Grgo Peronja koji je za vrijeme Šikićeva ‘šefovanja’ bio zamjenik direktora. Ipak, Peronja će do odluke gradonačelnika Branka Dukića ostati samo vršitelj dužnosti direktora te zadarske komunalne tvrtke. Hoće li ga Dukić u fotelji ostaviti za stalno ili će potražiti nekoga drugoga za obavljanje važnoga posla, za sada nije poznato.

Političko-kadrovska priča tek sada počinje.

Inače, Šikića je na odlasku pozdravio problem izlijevanja kanalizacije na plažu kod ulaska u Diklo, no kako doznajemo isti je sada otklonjen.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...