Rockatansky band i Tomislav Bralić snimili mediteransku baladu “Otvorena vrata”

Suradnja jakih zadarskih snaga iznjedrila je još jednu iskrenu mediteransku baladu. Rockatansky band je u duetu Otvorena vrata ugostio Tomislava Bralića koji se odlično snašao i snašao i svojim vokalom dao poseban pečat.

Dugogodišnje prijateljstvo ovog zadarskog banda i Tomislava Bralića urodilo je glazbenom suradnjom i baladom “Otvorena vrata”.

Režiju spota potpisuje Igor Goić, a snimljen je u crkvici Sv. Stošije na Puntamici, predromaničkoj građevini iz 9. stoljeća neobičnog oblika i bez krova.

Zadarski band Rockatansky se isprofilirao kao jamac dobre svirke i zabave gdje god se pojave! Kroz godine svog postojanja Rockatansky bend je imao nekoliko zapaženih nastupa na festivalima, Zadarfest 2004. (“Ja ljubim anđela”), Zadarfest 2005. (“Bure i oluje”), Zadarfest 2010. (druga nagrada stručnog žirija za pjesmu “Otkako te volim”), Šibenska šansona sa obradom legendarne talijanske pjesme “Tu soltanto tu” i festival Oni dolaze, te duet sa Vinkom Cocom “Dalmatinske pisme”, jasno demonstrirajući da nisu samo izvrsni interpretatori tuđih skladbi, već bend koji ima i autorski potencijal.

Surađivali su sa mnogim renomiranim hrvatskim autorima – Antom Pecotićem, Fayom, Igorom Ivanovićem, Miroslavom Lesićem Lesique, Robertom Pilepićem i mnogim drugim što dokazuje njihovu predanost i jamči vrhunsku glazbenu produkciju!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...