PAPARAZZO Pogledajte kako svega 20 metara od dječjeg vrtića Nikola Barać izvodi psa da izvrši nuždu

Glasnogovornik i osoba zadužena za odnose s javnošću zadarske Zračne luke, Nikola Barać, inače do ovog posla uhljebljenik na državnim jaslama u vidu djelatnika na HRT-u, već nekoliko mjeseci, kako nam govore stanovnici zgrade u ulici Ivana Lucića 18, svog psa izvodi na nuždu bez povodca ali i bez ikakve lopatice ili vrećice koje bi mu poslužile da ostatke za svojim psom i pokupi.

Evo snimke pa da napokon vidite kako njegov pas se*e svega 20 metara od vrtića u kojem boravi jako puno naše djece, govori nam stanar spomenute zgrade.

Na naš upit da li je to samo danas bio slučaj, a da je spomenuti Barać inače uzoran građanin koji je odlukom o kupovini psa prihvatio i sve građanske pa i civilizacijske dužnosti, sugovornik nam odgovara kategorički – ne!

Svaku večer oko 22 sata on svoje pseto dovodi na drugi kraj zgrade, tu di je mali travnjak na kojem jasno stoji znak zabrane za pse i pusti psa da obavi i veliku i malu nuždu i onda samo ode ća, govori nam.

Da je uistinu to običaj ovog glasnogovornika uvažene tvrtke poput Zračne luke Zadar, dovikuje nam još jedna sustanarka. Oboje su, zbog odnosa među susjedima u zgradi, poželjeli za javnost ostati anonimni.

Naš Paparazzo objektiv ovaj ga je put uhvatio na djelu.

Očekujte još Paparazzo snimaka u narednim danima. A do tada – na bilo kojem mjestu, u bilo koje vrijeme – gledamo vas!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...