Raj za sladokusce; U palačinkarnici TA-VA slatke kombinacije stvarate sami!

Pronašli smo pravi raj za slatkoljupce. Vaša nepca bit će vam zahvalna u ovoj nedavno otvorenoj palačinkarnici na zadarskoj Relji.

Pancake House TA-VA na adresi Polačišće 2, prava je adresa za uživanje u prefinim palačinkama.

U ponudi imaju preko 40 palačinki i nitko vas ne obavezuje na izbor iz jelovnika. Svoje slatke kombinacije ovdje stvarate sami.

Možete odabrati praznu palačinku, onu s čokoladnim tijestom ili vafel koji se izrađuje u posebnom aparatu i izgleda poput košarice. Nadjeve birate po vašem ukusu.

Slatke i slane, turbo kalorične i one potpuno zdrave… Još važnije, one koje možemo konzumirati bez grižnje savjesti, pogotovo sada pred ljeto kada želimo zadržati fit liniju.

– Imamo palačinke od tijesta bez glutena. U zadnje vrijeme bezglutenska je hrana popularna, kako zbog zdravlja, tako i zbog ljudi koji ne smiju konzumirati kruh i pšenično brašno. U našim palačinkama koristimo rižino brašno, mlijeko bez laktoze i jaja. Nudimo i proteinske palačinke, čiji su namazi u potpunosti na bazi proteina, baš kao i sirupi koji ne sadrže šećer, pa straha od debljanja nema. 

U ovom šarmantnom ambijentu ponuda je doista šarolika i nije rezervirana samo za slatko.

TA-VA je i idealno mjesto za marendu. Uz ukusan slasni tost dobivate kavu ili prirodni sok free svakoga dana od 10-13 sati.

Degustirati možete i interesantnu palačinku od svježeg špinata ili neobičnu Bloody Mary s kupinovim vinom.

Da Vam ne bismo otkrili baš sve, pozivamo vas da posjetite ovaj Pancake House i baš poput nas, izađete već smišljajući kombinaciju u kojoj ćete uživati prilikom druge posjete.

U slast!

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...