Mango bar ove subote otvara svoja vrata velikim koncertom Marka Vanille!

Mango Bar u Diklu, s terasom tik do mora, gdje je zabava uvijek luđa nego drugdje, ponovno otvara svoja vrata!

Nakon kratke pauze i preuređenja, sa sličnim konceptom i novim ambcijama, cilj im je priuštiti vam najbolju zabavu u gradu!

Klub se svečano otvara u subotu 18. ožujka velikim koncertom Marka Vanille.

Marko Vanilla je svoju ljubav prema glazbi otkrio u ranoj mladosti. Nakon završene srednje nastavio je školovanje uz koje je počeo raditi u ugostiteljstvu. Odlučio je spojiti ljubav i posao: u klubovima se odlučio okušati kao DJ. Radeći tulume u poznatim klubovima po Njemačkoj (“Madonna”, “Club M”, “Scena”, “Flash Club”, “Sun Set”, “Luda-Noc”, “Ludnica Party”, “Vanilla” itd.) stekao je reputaciju jednog od najpoznatijih DJ-eva u Njemačkoj.

Vlasnik Vanille koji je ujedno Markov menadžer i dugogodišnji prijatelj uvidjeo je veliki potencijal i predložio mu da se više posveti pjevanju. Marku se ideja svidjela, upisao je glazbenu školu i ubrzo zatim nastaje suradnja između njega, MC Stojana i Mitra Mirića gde je Marko radio animaciju za pjesmu “Živeli”. Odmah zatim stvari kreću ubrzano i nastaje nova suradnja s Dadom Polumentom i pjesma “Ljeto”. Snima i duet s kolegicom Sandrom Afrikom. Pjesma “300 Čuda” postala je hit preko noći. Singlom “Malena” zapalio je ljubitelje svoje glazbe i postao tražen izvođač u klubovima diljem regije.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...