Kampanja u HKG Zadar; Zaštitite zdravlje radnika i time povećajte produktivnost firme

Zavod za unapređivanje zaštite na radu i Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Zadar pozivaju Vas na predstavljanje Nacionalne kampanje „STOP ozljedama na radu“ 2016. – 2018. koja će se održati u srijedu 01. ožujka 2017. od 09.30 do 11.00 sati u dvorani Županijske komore Zadar Špire Brusine 16, Zadar, II kat

Cilj Nacionalne kampanje „STOP ozljedama na radu“ 2016. – 2018. je podizanje svijesti o značaju sprečavanja rizika na mjestima rada, potrebi uključivanja zaštite na radu u strateške i operativne planove poslovanja, pozitivnim učincima smanjivanja ozljeda na radu, profesionalnih bolesti, drugih bolesti u vezi s radom, izostanaka s rada i s tim povezanih troškova.

Učinkovite mjere zaštite na radu i zaštite zdravlja radnika pridonose rastu produktivnosti, konkurentnosti i očuvanju radne sposobnosti radnika.

Na ovom skupu upoznat ćemo Vas s određenim pokazateljima o stanju zaštite na radu na nacionalnoj i županijskog razini te informirati o načinu sudjelovanja u provedbi Nacionalne kampanje i očekivanim rezultatima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...