Održan drugi zadarski Sport&Moda City Run 2016

Sinoć je u Zadru održan drugi po redu Sport&Moda City Run, utrka u organizaciji Triatlon Kluba Zadar i Škole trčanja Zadar koja se i u ovogodišnjem izdanju pokazala kao prava poslastica za zadarske trkače rekreativce. Iako je vrijeme cijeli dan ukazivalo na kišnu  utrku, ipak su uvijeti za utrkivanje navečer bili idealni i trkači su mogli uživati u svemu što utrka pruža.

“City Run je noćna gradska utrka s kojom želimo okupiti veliki broj rekreativaca i na jedan pravi i atraktivan način pokazati im draži trčanja i utrkivanja. Ovogodišnja utrka se održala na možda najatraktivnijoj stazi koju sam ikad vidio i smatramo da boljeg načina za promociju ovog prekrasnog sporta – nema”, rekao nam je Ivan Gobin, organizator utrke Sport&Moda City Run 2016, poznat javnosti kao vrsni triatlonac, trkač i trener.

Start i cilj utrke bili su na Puntamici a trčalo se uz more sve do “Maraske” i natrag, što ukupno iznosi 5 950 metara. Čini se da su ovakve kraće utrke pravi pogodak za Zadrane jer je utrku otrčalo gotovo 300 trkača!

“Iako većinu prijavljenih čine Zadrani, imali smo trkače i iz ostalih krajeva Hrvatske pa i svijeta. Pobjednik trke u muškoj konkurenciji Ante Živković nam dolazi iz Dubrovnika a najbolja djevojka Radmila Maksimović iz Šibenika a bilo je trkača iz Zagreba, Rijeke, Paga, Splita ali i iz Omana (dva pilota), Slovenije itd. “, dodao je Gobin.

“Jako lijepa staza i vrhunska organizacija! Okupili su se vrlo kvalitetni trkači pa nije bilo niti malo lako doći do medalje. Zaista je lijepo ovakvu utrku imati i u svom gradu.”, rekao nam je trećeplasirani Dragan Jurjević, najbolji trkač Škole trčanja Zadar. Još jednom je Škola trčanja Zadar pokazala koliko je ljudi uvela u rekreativno trčanje te je na City Run-u bila najbrojnija sa preko 100 trkača!

Svi trkači su za uspomenu dobili majicu, originalnu finišersku medalju i pregršt lijepih uspomena na Zadar i utrku Sport&Moda City Run 2016!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...