Stiže promjena vremena, od utorka kiša u cijeloj Hrvatskoj

U većini krajeva u ponedjeljak će biti djelomice sunčano. Ujutro i prijepodne u unutrašnjosti mjestimice će biti magle i niskih oblaka, piše N1.

Na sjevernom Jadranu, osobito na širem riječkom području, te u Gorskom kotaru uz povremeno više oblaka ponegdje se očekuje kiša. Vjetar slab do umjeren jugozapadni i južni, a na Jadranu jugo. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 15 i 19 na kopnu te od 19 do 23 °C na Jadranu. HAK u ponedjeljak upozorava na mokre i skliske kolnike mjestimice u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru i Lici. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju na autocestama: A3 između Novske i Lipovca; A5 između Sredanaca i Osijeka i A6 između vijadukta Bukovo i tunela Tuhobić te mosta Bajer i čvora Delnice.

Utorak – od večeri kiša u cijeloj Hrvatskoj

Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku te iznadprosječno toplo bit će u utorak. Na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru bit će oblačnije uz mjestimičnu kišu, a navečer i u noći kiša se očekuje i drugdje. Puhat će umjeren, u gorju i jak južni i jugozapadni vjetar, a na Jadranu umjereno do jako jugo.Najniža jutarnja temperatura zraka od 9 do 14, na Jadranu od 16 do 19, a najviša dnevna uglavnom između 18 i 23 °C, javlja meteo.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...