9. Festival smokava; Hotelijersko – turistička i ugostiteljska škola održava radionicu pripreme marmelade
9. Festival smokava – Zadar 2016., u suradnji s Hotelijersko-turističkom i ugostiteljskom školom, najavljuje radionicu pripreme marmelade od smokava koju će voditi profesor Ginés Recio Blanco iz Salamanke, Španjolske.
Kristina Lončar, nastavnica slastičarstva Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole asistirat će profesoru Ginesu, te izraditi slasticu sa marmeladom. Radionica je dio projekta Erasmus+ KA102 „Creative Pastry I 2015-2017“ u partnerstvu s I.E.S. FRANCISCO SALINAS iz Španjolske, a održat će se u petak, 9. rujna u 15 h u Hotelijersko-turističkoj i ugostiteljskoj školi. Radionica je namijenjena učenicima i javnosti za ograničen broj sudionika. Prijave za sudjelovanje primaju se najkasnije do četvrtka, 8.9. do 19:00 na broj kontakt osobe:
Kristina Lončar
Mobitel: 095 9208533