Pogledajte zgodnog Zadranina koji je nastupio u vrućem spotu Jelene Rozge

Ovoga petka kraljica estrade Jelena Rozga predstavila je novu pjesmu “Nasljednik” i video uradak koji je posebno oduševio ženski dio publike. Naime, osim provokativnog Jeleninog outfita, u službenom se spotu pojavljuju četiri prezgodna golišava mladića.

Nama posebno zanimljiv, naravno, Zadranin je Ivan Žunić. Ovaj 23-godišnjak već se dugo vremena bavi fitnessom, a njegovo isklesano tijelo primijetili su modni fotografi i kao modela ga preporučili Jeleninim producentima.

Živim u Zagrebu gdje radim kao instruktor u teretani, držim privatne satove fitnessa, a radim i kao fitness savjetnik. Povremeno se bavim modelingom i tako sam prije jedno pola godine snimao za muški brend donjeg rublja. S istim sam fotografom snimao naslovnicu za Men’s Health koja će izaći kroz nekoliko mjeseci. Njega je nedugo nazvao redatelj spota Dario Radušin i on me preporučio… Tako sam završio u Rozginom spotu, kroz smijeh će Ivan koji kaže da mu je snimanje bilo lagodno i zabavno.

Spot smo snimali kod Zaprešića. Počeli smo oko podne, završili iza 22 sata. Zanimljiv je čitav taj proces. Neke se scene moraju više puta ponavljati, pa snimati iz različitih kutova, itd. Dečke koji su snimali samnom od prije znam pa je sve skupa ispalo jedno ugodno druženje – kaže Ivan koji za Rozgu ima samo riječi hvale:

U prvom je redu profesionalna. Nije zahtjevna, sve je prepustila svom timu, uz par sitnih želja koje su ispoštovali.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...