U Zadru odabrani finalisti borbe za Zlatni ćevap

U subotu 21. svibnja u Zadru, održano je 5. prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Za ulazak u finale borbe za glavnu nagradu Zlatni ćevap borilo se ukupno pet ekipa.
Na zadarskoj je rivi bilo posebno živo i svi su imali priliku uživati u mesnim delicijama iz PIK Vrbovca po promotivnim cijenama kao i zanimljivim nagradnim igrama. Mirisi pečenog mesa na rivu su privukli domaće ljude i turiste. Cijelo poslijepodne zabavljali su se uz zadarski funky bend Synthetica, PIK olimpikijadu te nagradne igre.
Timovi su imali težak zadatak izboriti se za titulu najboljeg, a u natjecanju su sudjelovali: Berekini iz Zadra predvođeni s Mladenom Šare, Pajdaši Ivice Vuralije iz Benkovca, Gušti Zagore Ivice Šege Leke iz Kaštela, zadarski Tim Pajde Jakova Gospića i Četiri duje u briškuli Dražena Botice iz Gornjega Karina.
Svi natjecatelji dali su sve od sebe da impresioniraju strogi gastro-sud u sastavu Daria Lidea iz Majstor kuhar tima Branka Ognjenovića i Marka Lučića iz PIK Vrbovca. To je najbolje pošlo za rukom simpatičnoj ekipi Gušti Zagore, koja je odnijela pobjedu i time se plasirala u finale 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec, koje će se održati 18. lipnja u Zagrebu.
Uz voditelja Franu Ridjana smijeha nije nedostajalo, a brojni posjetitelji imali su priliku degustirati ćevape, ražnjiće, pljeskavice, junetinu i vratinu iz bogatog asortimana PIK Vrbovca „Volim roštilj“.
Potraga za najboljim roštilj majstorima 5. prvenstava Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec nastavlja se 28. svibnja u Umagu.