“Čips” od carskog mesa

Ovo jelo bi se čak usudio nazvati i čipsom od carskog mesa, ali kako se ipak radi samo o posebnoj vrsti prženog mesa držat ću se grickalice kao opisa.

Stvarno nisam očekivao da će mi ovo jelo biti zanimljivo prilikom njegovog isprobavanja. Iako mogu pojesti carsko meso nisam neki veliki ljubitelj tog komada svinjetine zbog čega nisam puno očekivao niti od ovog jela.

Ali konačni rezultat mi se je toliko svidio da sam ga odmah odlučio predložiti.

Zbog soja umaka i hrskave teksture svakog komadića carskog mesa teško je uopće primijetiti koji komad svinjetine jedete. I stvarno je ukusno, toliko ukusno da ćete nakon ove odmah i drugu turu morati pripremiti.

Sastojci:Čips od carskog mala

Carsko meso 300 g
Soja umak 2 jušne žlice
Kukuruzno brašno 3 jušne žlice
Šećer i sol (skupa) 1 čajna žlica

 

Način pripreme ovog recepta i mnoge druge ideje za kuhanje pronađite na stranici

Darkova-web-kuharica-logo

Feed me
Muzej Iluzija
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...