INstructus, ustanova za obrazovanje odraslih osposobljava fitness instruktore

INstructus ustanova za obrazovanje odraslih, obrazovna je institucija u Hrvatskoj, u području osposobljavanja i usavršavanja profesionalaca za područje zdravlja, fitnessa i tjelesne aktivnosti, osnovana 2013. godine kao logičan slijed dugodišnjeg rada osnivača Ustanove – Udruge hrvatskih aerobic instruktora – UHAI, (osnovane 1994. godine u Zagrebu), koja je tijekom svojih dva desetljeća djelovanja kontinuirano provodila programe izobrazbe i usavršavanja instruktora aerobike i voditelja programa vježbanja.

Ustanova provodi Programe osposobljavanja za instruktore/ice: grupnog fitnessa,
individualnog fitnessa, pilatesa, fitness plesnih programa za djecu i mlade, fitnessa za osobe starije životne dobi.

Po završetku obrazovanja polaznici stječu stručne kompetencije i potrebne kvalifikacije za rad u fitnessu i sportskoj rekreaciji koje su priznate od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske i Europske unije. Zahvaljujući uključenosti ustanove INstructus u specijalizirane krovne europske institucije naše diplome priznate su u svim zemljama članicama EU. Ustanova INstructus od svog osnutka do danas osposobila je 120 profesionalca, instruktora/ica za područje fitnessa i tjelesne aktivnosti u Republici Hrvatskoj.

– U posljednih par mjeseci zaprimili smo veći broj upita i želja upućenih našoj Ustanovi za organiziranjem programa osposobljavanja instruktora/ica fitnessa u Zadarskoj županiji.

S tim u vezi zanima nas mogućnost uspostave suradnje s Vama kako bi nam pomogli u diseminaciji infromacije o provođenju naših programa osposobljavanja u Zadru te time olakšali uključivanje u obrazovne programe svim zainteresiranim polaznicama i polaznicima iz Zadarske županije i šire okolice. Stručni djelatnici naše Ustanove spremni su prema nastavnom planu i programu dolaziti u Zadar kako bi polaznicima osigurali pristupačnost uključivanja u programe osposobljavanja, kažu u INstructusu.

Prvi prijamni postupak za upis u Programe osposobljavanja ustanove INstructus, održat će se 4. lipnja 2016. godine u Zadru, IMPACT, Put stanova bb, a 23. srpnja 2016. godine održat će se drugi prijamni postupak pred početak nastave.

Nastava započinje u Zadru, 26. kolovoza 2016. godine.

 

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...