Jer jedino bolje od prženog luka je slanina

Pržene kolutove luka kao jelo sam prvi puta isprobao u ranim dvadesetima. Kao velikom ljubitelju brze i pohane hrane naravno da me je to jelo odmah oduševilo.

Od tada redovno doma za vlastiti gušt ili druženje s prijateljima radim razne verzije pohanog luka, gdje najčešće dominira panirana verzija kolutova s dodatkom chilija.

I mislio sam da ne postoji bolje jelo s lukom od toga sve dok nisam napravio jelo u nastavku.

Jer jedino bolje od prženog luka je slanina, a kada te dvije stvari iskombinirate jednostavno ne možete dobiti loše jelo!

Sastojci:Darkova web kuhinja kolutovi luka mala

  • Luk Srebrenac po želji
  • Slanina po želji
  • Pasirana rajčica po želji
  • Ljuti umak po želji

 

 

 

 

Način pripreme ovog recepta i mnoge druge ideje za kuhanje pronađite na stranici

Darkova-web-kuharica-logo

Muzej Iluzija
Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...