Ostojić o navodnom planu likvidacije Gotovine: Tužit ću Vidovića!

Ministar unutarnjih poslova u odlasku Ranko Ostojić kratko je prokomentirao ozbiljne optužbe koje je na njegov račun iznio tajnik Odbora za branitelje HDZ-a Josip Vidović.

On je, naime, jutros na HRT-u, govoreći o problemima branitelja, rekao kako je Ostojić 2002. godine imao plan kako likvidirati Gotovinu ako ga se ne bude moglo uhititi.

– Nakon rata su starije strukture, komunističke i udbaške, napravile plan gdje su iz svih institucija protjerale generale, umirovili su sve zapovjednike. Sjećate se da su generala Gotovinu proganjali, da je 2002. godine mislim Ranko Ostojić napravio plan kako uhititi generala Gotovinu, ako ga ne može uhititi da ga likvidira, rekao je Vidović.

Ostojić je za Index prokomentirao da se radi o najobičnijim izmišljotinama “uznemirenih HDZ-ovaca”.

– Naravno da laže, ali ništa novo kod uznemirenih HDZ-ovaca. Čestitam i njemu i njegovim vođama na uspješnoj realizaciji njihovog plana uhićenja umirovljenog generala Ante Gotovine. Kako i navodi Karamarko da nikada neće reći kako su uhitili Antu Gotovinu onda i ne znamo što je njihov plan sadržavao. Naravno da ću ga tužiti za klevete i laži, prokomentirao je Ostojić za Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...