Još samo danas možete posjetiti Advent u Zadru!

Zahvaljujući suradnji Grada, trgovaca i ugostitelja, Zadrani su ove godine po prvi puta imali organiziran Advent u svom gradu. Prije mjesec dana, 5. prosinca, na Trgu Petra Zoranića pod čarobnim božićnim lampicama postavljene montažne “kućice” otvorile su svoja vrata posjetiteljima željima dobrih blagdanskih delicija, a da ugođaj bude potpun pobrinuli su se zabavljači na pozornici.

No, blagdani su došli svome kraju. Na Sveta tri kralja mnogi su već raskitili svoje jelke, a i gastronomsko – glazbeno – zabavna manifestacija večeras službeno završava.

Međutim, zbog vremenske nepogode odgođena je predstava Legenda o četvrtom kralju koja se danas trebala održati u sklopu programa humanitarne akcije Putevima sv. Frane, javlja Radio Zadar.

Ipak, to nije razlog da se večeras ne uputite u grad i po posljedni puta ove blagdanske sezone uživate u mirisnim i ukusnim specijalitetima, jelu i piću. Za vaša nepca su i večeras tu vino, kuhano vino, pivo, topli i hladni bezalkoholni napitci, fritule, kobasice, slastice, ribe, jela s roštilja i prigodni suveniri.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...