Advent u Zadru se nastavlja, saznajte što vas čeka večeras i sutra

Nakon sinoćnjeg spektakularnog otvorenja Adventa u Zadru program se danas nastavio na  Trgu Petra Zoranića. Adventska ponuda kućica uz zabavni  program na pozornici “SVI zaJEDNO za RADOST BOŽIĆA” plijenila je pozornost građana. Održao se je Dječji festval te je nastupila Etno skupina Čipkice, nako otvorenja izložbe fotografija Etno oko u Gradskoj straži Narodnog muzeja Zadar. Od 14 sati zmajari Žare, Žuža i Darko koji su jučer izložili svoje zmajeve, danas su ih puštali 100 metara visoko u zrak pokraj Pozdrava suncu i Morskih orgulja. Ponosni zmajari čiji su zmajevi zavidnih dimenzija (raspon krila je 3 metra, rep 15 metara) omogućili su i djeci da se okušaju u vještini puštanja zmajeva.

Danas je na programu paljenje druge adventske svijeće u 18 sati uz nastup Crkvenog zbora sv. Mihovil. U 20 sati nastupa Marina Tomašević.

U nedjelju će se održati dječja radionica i igraonica uz dječji festival “Radost Božića”. Kako na taj dan pada i blagdan sv. Nikole, popularni svetac će napraviti đir po gradu od Trga Petra Zoranića preko Kalelarge do Foruma i Klizališta. U 20 sati nastupa Aka cresendo a nakon toga zabav se nastavlj auz DJ Vitu. Adventski sajam traje sve do 6. siječnja 2016. godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...