Youtuberi na turneji po Hrvatskoj, u subotu stižu u Zadar!

Davor Gerbus i njegova najbolja prijateljica Petra 10. listopada krenuli su na turneju youtubera po Hrvatskoj, a u Zadar stižu ove subote, 7. studenog.

Kreativni je dvojac s radom započeo prije godinu dana, a danas već broje gotovo 19 tisuća YouTube pretplatnika. Brojni obožavatelji počeli su ih pozivati u svoje gradove pa se rodila nova ideja – turneja po Hrvatskoj, uz veliku podršku Coola i 24sata, piše Cool.hr.

Kako bi projekt bio što uspješniji, Davoru i Petri su se spremno pridružili njihovi prijatelji, također youtuberi. Uz Xfabniksx, Mashin’ the Beauty i Bibi Andy, u veliku hrvatsku turneju uključio se i naš Joshua Čirjak.

Podsjetimo, o Joshui je prva pisala upravo Antena Zadar, kada je njegov video uradak “Visit Zadar!” u samo jednoj noći pogledalo gotovo tisuću ljudi iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. Bila je to odlična turistička promocija našeg grada. Otada je prošlo nekoliko mjeseci, a Joshuin talent u međuvremenu su prepoznali i neki nacionalni mediji. Ova će turneja mladom Joshui, koji se u naš grad doselio iz daleke Kanade, zasigurno biti odlična dodatna promocija.

Inače, kao i u svakom gradu dosad, vesela će ekipa i u Zadru snimiti video sa svojim fanovima, družiti se s njima i, naravno, ludo se zabavljati! Stoga svi željni dobrog društva i zabave, dođite 7. studenog u 12 sati na Trg pet bunara!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...