Uživajte u okusima jeseni: Svinjski odrezak s umakom od gljiva

Uvijek vam pokazujem kako možete pripremiti ukusna ali na izgled zahtjevna jela u svega nekoliko minuta, a jedan od takvih je i onaj za brzi umak od šampinjona. Umjesto šampinjona možete koristiti bilo koju drugu vrstu gljiva koju imate kod kuće ili vam je draža od šampinjona.

Kako mi je bio cilj napraviti brzo jelo sa što manje sastojaka ovaj recept ima samo 5 sastojaka. Ali to ne znači da vi ne možete dodatni u njega još namirnica. Od povrća i začinskog bilja u sam umak, do dodatnih namirnica uz meso i umak.

Sastojci:Darkova web kuhinja svinjetina i gljive mala

Svinjski odresci od karea 300 g
Šampinjoni 200 g
Žuti luk 80 g
Vrhnje za kuhanje 300 ml
Maslac po potrebi
Sol, papar po želji

Način pripreme ovog recepta i mnoge druge ideje za kuhanje pronađite na stranici

Darkova-web-kuharica-logo

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...