Ravioli punjeni skutom i dalmatinskom pancetom u umaku od miješanih gljiva s porilukom

Pašta&svašta kuharica

U prvom ovosezonskom receptu kojeg na Anteni Zadar ekskluzivno predstavlja restoran Pašta&svašta, donosimo vam detalje pripreme raviola punjenih skutom i dalmatinskom pancetom u umaku od mješanih gljiva s porilukom.

Potrebni sastojci

  • 10dkg miješanih gljiva
  • 1ml maslinovog ulja
  • 0,5 dcl bijelog vina
  • sol, papar

Pašta&svašta - Ravioli punjeni skutom

Postupak pripreme

  • 1. Na maslinovom ulju popržimo poriluk
  • 2. Kad se poriluk propirja dodamo mješavinu gljiva (shitake, šampinjoni, bukovače)
  • 3. Kratko pirjamo i zalijemo bijelim vinom
  • 4. Kad vino ishlapi dolijemo goveđi temeljac
  • 5. Završimo umak s maslacem i začinimo

Prethodno skuhane raviole dodamo u umak i kratko prokuhamo s gljivama.

Dobar tek, želi vam Pašta&svašta!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...