Sutra za doručak: Jaje na oko i pečena slanina na mrvicu drugačiji način
Dekonstrukcije jela su mi oduvijek bile jako zanimljive u kuharstvu. Samo nikada nisam bio siguran da li ih želim isprobati u svojoj kuhinji jer obično zahtijevaju više truda za iste okuse na tanjuru, a to je nešto što je pitanje da li bi i ja znao cijeniti kod svake dekonstrukcije!
Ovaj recept koji sam našao najvjerojatnije nije niti prava dekonstrukcija pošto je jelo u konačnici vraćeno u formu u kojoj je i prvotno trebalo biti, ali nema veze. Za potrebe osobne sreće neka ovaj recept bude moja prva dekonstrukcija!
Ako ste ljubitelj jaja za doručak svakako preporučujem da si jedno jutro odvojite malo više vremena i napravite ovaj doručak. Garantiram da će vam se svidjeti!
Sastojci
Jaje – 4 komada
Tvrdi punomasni sir – 100 grama
Slanina/buđola – 80 grama
Svježi kopar/drugi začin – po želji
Sol, papar – po želji
Način pripreme ovog recepta i mnoge druge ideje za kuhanje pronađite na stranici