Pijani mojito cheesecake

Jesen je, ali nikad dosta ljeta. I kako da onda preskočim recept za Mojito cheesecake u koji uz sve bitne sastojke ide i fina doza ruma?

Naravno da je odgovor “nikako”! A i trebalo je malo “pobrstiti” ogromnu teglu u kojoj imamo posađenu mentu! Ugodno s korisnim rekli bi ljudi.

Uz originalni recept inspiracija mi je bio i prijateljev recept za meni osobno najbolji cheesecake koji sam ikada jeo te sestrin recept za Mojito koji godinama doma pripremamo.

Evo kako ga i vi možete za taj čas pripremiti i uživati u njemu s prijateljima!

SastojciDarkova web kuhinja mojito cheesecake mala

Digestive keksi – 220 g
Maslac ili margarin za kolače – 70 g
Svježi sir – 200 g
Mascarpone – 450 g
Limeta – 3 kom
Šećer – 100 g
Bijeli Bacardi – 4 jušne žlice
Svježi listovi mente – puna šaka
Šlag- po želji

Način pripreme ovog recepta i mnoge druge ideje za kuhanje pronađite na stranici

Darkova-web-kuharica-logo

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...