Zamotani roštilj ručak – pohani savitak u sezamu punjen kobasicom i povrćem
Kako nakon svakog roštilja ostane pokoji neiskorišteni komad mesa, ovaj recept koji sam isprobao sa stranica Kreativne Kuhinje smatram idealnim za potrošiti preostale roštilj kobasice.
Naravno, ne morate prvo roštiljati da biste pripremili ovo odlično jelo već možete kobasice kao i ja pripremiti na tavi.
Kako napraviti pravi ljetni snack krcat povrćem, mesom a da je još uz sve to i prikladan za konzumaciju u hodu i iz ruke pogledajte u nastavku.
Potrebni sastojci
Dimljena domaća pečenica – polutrajna kobasica (500 g)
Zelena paprika (185 g)
Tikvica (185 g)
Ljubičasti luk (170 g)
Jaja (3 kom)
Tijesto za savijače (500 g)
Krušne mrvice
Sezam
Sol
Način pripreme ovog recepta i mnoge druge ideje za kuhanje pronađite na stranici