Ručajte šareno, ručajte Tourte Milanese

Kada sam prvi put naletio na stranicu s fotkom Tourte Milanese, recept sam bookmarkirao prije nego što se je stranica uspjela učitati do kraja.

Šareni slani slojevi su mi odmah dali naslutiti da se radi o receptu koji će mi biti u samom vrhu najdražih jela jednom kada ga isprobam. I dobro sam naslutio!

Nažalost ne mogu reći da je priprema ovog jela brza, ali mogu da je jednostavna i da se svaka uložena minuta u izradu ove pite na kraju i isplati.

Pa da ne dužim previše, jer ionako ćete imati posla s pripremom pite, evo što vam sve treba i kako se priprema!

Sastojci

Lisnato tijesto (500 g)Milanez-torta-s-šunkom-jajima-špinatom-i-sirom-18
Polutvrdi sir za pizzu (230 g)
Crvena paprika (400 g)
Svježi list peršina
Svježi špinat (260 g)
Jaja (10 kom)
Šunka u ovitku (265 g)
Češnjak (6 režnjeva)
Maslac
Sol

Način pripreme ovog recepta i mnoge druge ideje za kuhanje pronađite na stranici

Darkova-web-kuharica-logo

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...