Modrić: “Strahovito me zaboljelo, uplašio sam se da se nešto gadno dogodilo”

Zajedno su Luka Modrić i Mateo Kovačić doputovali iz Madrida u Zagreb. Nakon 17 godina, Hrvatska opet ima dvojicu nogometaša u Realu – 1998./99. Davor Šuker i Robert Jarni bili su u kraljevskom klubu.

U 75. minuti Realove utakmice protiv Betisa (5:0) Kovačić je zamijenio Modrića, koji se u 44. minuti uhvatio za nogu, a Realov trener Rafa Benitez istodobno se uhvatio za glavu, piše Večernji list.

– I ja sam se najprije uplašio da se nešto gadno dogodilo, strahovito me zaboljelo. Još malo osjećam bol, no mogu normalno trenirati i moj nastup protiv Azera neće biti upitan, kaže Modrić.

Je li točno da ste predsjedniku kluba Florentinu Perezu rekli da kupi Kovačića te da će Mateo za dvije godine osvojiti Zlatnu loptu?

S Prosinečkim su jači

– Ono što sam razgovarao s predsjednikom neka ostane između njega i mene.

Što možemo očekivati od Hrvatske u Azerbajdžanu i Norveškoj?

– Upišemo li svih šest bodova, plasirat ćemo se na Euro. Iako su to teška i neugodna gostovanja, vjerujem u naš puni pogodak, vjerujem da ćemo se u Zagreb vratiti s “francuskom vizom”, kaže Modrić.

Radosna su sjećanja na osječki dvoboj s Azerbajdžanom (6:0).

– U Osijeku su nam naletjeli! No, otkad ih je preuzeo Robert Prosinečki, to je neka sasvim druga momčad, koja je ostvarila pozitivne rezultate, kaže Modrić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...