Luka Modrić se vratio u Madrid: Imao je kratku poruku

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić (29) sletio je u subotu navečer u Madrid, te će u nedjelju s Realom otputovati na pripreme u Australiju.

“Sve je u redu, bolje sam”, kratko je rekao Modrić po izlasku na madridski aerodrom Barajas, ne želeći odgovarati na pitanja, piše Net.

Real Madrid je odbio reći zašto Modrić nije došao na početak priprema u petak, a u subotu u hrvatskim medijima se pojavila informacija da je zbog upale uha završio u Hitnoj pomoći u Zadru gdje su mu liječnici savjetovali da ne leti avionom, zbog čega je ostao duže u Hrvatskoj.

Također, i dalje je nepoznata Modrićeva uloga svjedoka u procesu protiv braće Mamić. USKOK u Hrvatskoj istražuje ugovore koje je potpisao kada je 2008. prešao iz zagrebačkog Dinama u Tottenham. Real Madrid, gdje je Modrić došao 2012., ne želi komentirati slučaj i odbija reći da li je njihov vezni igrač već razgovarao s hrvatskim istražiteljima, te hoće li svjedočiti.

U nedjelju će Modrić sa suigračima otputovati u Melbourne gdje sljedećeg vikenda Real igra prijateljsku utakmicu protiv Rome, a nekoliko dana kasnije i protiv Manchester Cityja. To bi mu mogle biti prve utakmice nakon što je ozlijedio koljenu u travnju u prvenstvenoj utakmici protiv Málage. Iz Australije će Real produžiti za Kinu, gdje će igrati protiv Intera i Milana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...