Kako izbjeći isprike i doći do više seksa

Seksa nekima nikad dosta, a kako su obično muškarci ti koji se žale na nedostatak, evo nekoliko savjeta kako izbjeći uobičajene isprike i uspješno doći do više seksa.

Kad su u pitanju duge veze, često je problem neraspoloženost za seks, jer ste upali u rutinu pa i jedan i drugi zapravo izbjegavate igrice u krevetu. Što sad? Jednostavno, promijenite mjesto gdje se seksate i isprobajte pokoju novu pozu i neraspoloženost će nestati kao rukom odnesena.

Među najomiljenijim isprikama je glavobolja, a vrlo često nije ni lažna. Ne zaboravite da tablete protiv bolova smanjuju želju za seksom, pa bi bilo dobro isprobati nadomjestke prehrani pune magnezija, čija je nestašica u organizmu čest uzrok glavobolja. Uz to, najbolji lijek protiv glavobolje je upravo – seks, piše Metro portal.

Nerijetko problem može biti i ljutnja zbog neriješenih odnosa u vezi ili problema izvan veze koji utječu na nju. Ako partneru date do znanja da će rješenje tog problema dovesti do više seksa … vjerojatno će ih jako brzo riješiti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...