Sinovčić i Štimac na pogrebu likvidiranom Klici: Pronađeno Zadrino tijelo, sumnja se u povezanost ubojstava!?

Na groblju Markovo polje pokopan je danas Vinko Žuljević Klica koji je u nedjelju brutalno smaknut na glavnoj cesti u Sesvetama nakon što se vraćao s mise.

Na posljednjem ispraćaju okupili su se brojni kontroverzni hrvatski poduzetnici te osobe iz javnog života lijepe naše: Novica, Nikola i Hrvoje Petrač, Mladen Naletilić Tuta, Ivan Andabak, Ljubo Pavasović Visković, Zlatko Marić, Dario Kordić, Vidoje Ristović, Igor Štimac, Reno Sinovčić te mnogi drugi.

Podsjetimo, napadači su Klicu presreli dok se vraćao s jutarnje mise iz crkve sv. Antuna Padovanskog.

Igor Štimac na pogrebu Klici

Vinko Žuljević Klica bio je umirovljeni časnik HVO-a i bliski suradnik Vjeke Sliška, koji je u medijima poznat kao kralj poker aparata koji je ubijen na Cvjetnom trgu u Zagrebu početkom 2000-te.

S obzirom na to kako je jučer u Savi pronađeno i mrtvo tijelo muškarca u poluraspadnutom stanju koje, ustanovljeno je nedavno, pripada nestalom umirovljenom brigadiru HV-a i generalu HVO-a, Juri Zadri, mnogi nagađaju i dovode u vezu ove dvije smrti.

Da li postoji poveznica, te da li je smrt Jure Zadre nastupila nasilno saznat ćemo vrlo brzo kada policija odradi istražne radnje koje su u tijeku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...