Klub zadarskih studenata: Gdje smo bili, što ćemo raditi?

Mladi Zadrani vrijeme provedeno u glavnom gradu Lijepe naše ne trate samo grijući stolice i polažući ispite na vrhunskim fakultetima. Duh rive, zvuk orgulja i boja mora prate ih bez obzira gdje otišli. Upravo zbog toga, pošto vole sve što vole mladi, Klub Zadrskih Studenata organizira razne sadržaje kako bi se međusobno nastavili družiti iako su kilometrima su udaljeni od doma.

Pošto su Dalmatinci poznati kao veliki šarmeri, za svoje bolje polovice odlučili su napraviti pravu feštu kako bi proslavili Međunarodni dan žena. Svojim glasom, šarmom i prisustvom pjevačice Josipa Martinović i zvijezda the Voice-a Andrea Michal su zajedno s voditeljem programa Tonijem Barićem oduševile sve prisutne.

Nakon proslave 8. ožujka, došlo je vrijeme za kartanje. Naime, organiziran je najveći tradicionalni turnir u Briškuli i Trešeti do sada! Nakon velike borbe tri najbolja para  su se zasluženo opustila uz  rose vino „Kalelarga“  koje je velikodušno donirala vinarija Figurica i brojili novčane nagrade koje su osvojili.

Tri tjedna u travnju rezervirana su za nove događaje na planeru Kluba Zadrana. U Boćarskom domu održava se sedmi po redu Memorijalni turnir u basketu Krešimir Ćosić. Šesnaest ekipa zaigrati će 11. travnja na košarkaškom terenu, a novčane nagrade i pozamašne količine Pan piva biti će glavna motivacija trima najboljim ekipama koje će te iste nagrade osvojiti.

Nakon fizičkih napora, najavljujemo onaj intelektualni. Šest dana kasnije, po prvi put organizira se Kviz znanja u Klubu Zadrana Tko će biti zadarski Mirko Miočić? Dođite i saznajte 17. travnja.

Nakon raznih sadržaja u kojemu će svatko pronaći svoje mjesto, dolazi najvažnija noć u životu zadarskog studenta koji ispite polaže u Zagrebu. Club Roko po tko zna koji put širom je otvorio svoja vrata. Rame uz rame sa Zoranom Jelenkovićem, Ivicom Sikirićem Ićom, Davidom Ricovom i legendarnim Matešićem, Bepom Matešićem, organizira spektakl na lijevoj obali Save. Petak, 24. travanj je vrijeme za još jednu Noć zadarskih studenata. Sve informacije o nadolazećim događajima možete pročitati, likeati i shareati na službenoj Facebook stranici Kluba Zadarskih Studenata!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...