Španjolci otkrili: Niko Kovač odveo je Luku Modrića u Bayern na dodatne konzultacije

Luka Modrić trenutačno se oporavlja od ozljede koju je zadobio još u studenom prošle godine tijekom utakmice Italije i Hrvatske. Sada je pri kraju rehabilitacije, a u ”kraljevskom klubu” s nestrpljenjem iščekuju njegov povratak na teren. A to bi se trebalo dogoditi uskoro, iako Luka i ljudi iz kluba ne žele riskirati da ga ne bi prerano poslali na travnjak, što bi im se moglo obiti o glavu.

Stoga Luka i dalje radi na oporavku, a španjolski mediji otkrili su kako je otišao u Njemačku na dodatne konzultacije. Marca piše kako se Modrić u ovom trenutku nalazi u Münchenu na pregledu kod Hansa Müllera, šefa liječničke službe Bayerna. Isti list dodaje kako je tamo otišao na preporuku izbornika Nike Kovača, koji je sa spomenutim liječnikom surađivao tijekom igračke karijere. Navodi se i to da je Kovač otišao s Lukom.

Stalno sam na vezi s Lukom. Već mu je puno bolje. Kaže da će uskoro početi treniratis loptom i priključiti se treningu s ostatkom momčadi. Zasad još ne ide punom snagom, još uvijek radi u teretani, a traju mu i terapije. No, iz njegovih sam riječi zaključio kako bi trebao biti sasvim spreman za naš dvoboj s Norvežanima, rekao je prije nekoliko dana Kovač.

Izgleda da je povratak hrvatskog veznjaka sve bliži, na radost navijača Reala i hrvatske reprezentacije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...