Jedino Zadranka Elena Stella osvojila sva četiri člana žirija “The Voice”

Indira, Tony, Jacques i Dečak krenuli su u još jednu potragu za prvim glasom Hrvatske. S obzirom na to da su Hrvati itekako muzikalni i vole svjetla reflektora, posao im ni ovoga puta nije bio lak.

Vladimir Matica, koji ima navršenih 59 godina, natjecanju je pristupio kao jednoj od svojih prilika kojom će dokazati kako nije važno koliko godina imaš u životu već koliko života imaš u godinama. S obzirom na to da je Vladimir pjevao “Highway to hell”, dalo se pretpostaviti da će rocker Dečak pritisnuti magično dugme i pozvati  ga u svoj tim. No zapravo su svi osim Dečaka poželjeli ovog zrelog pjevača u svom timu, a pomoću brojalice Vladimir se odlučio za tim Tonyja Cetinskog.

Gimnazijalka Antonela Đinđić kaže da je za nju glazba sve ono što će ona biti i što je sada. Predstavila se s talijanskom pjesmom “Di sole e d“azzurro” koja ju je odvela do Jacquesova tima.

Ivoni Mrazović, koja je otpjevala pjesmu “Roar”, te Matea Dominiković, koja se predstavila s pjesmom “Don’t speak”, nitko nije pritisnuo dugme, ali su djevojke izuzetno sretne što su bile barem djelom ove glazbene priče.

Romana Lalić Pejković je iz rodnih Tučepa došla u Zagreb ostvariti svoje glazbene snove. Otpjevala je pjesmu “Noccturno”  koja je zavela Tonyja, Jacquesa i Dečaka, ali na kraju je ipak Tony dobio novu kandidatkinju u timu koja smatra da će njenih 34 godine života se odlično uklopiti u Tonyjevih 25 godina karijere.

Sven Pfeifer, inače profesor violine, otpjevao je pjesmu “You raise me up” i oduševio Indiru koja se naježila slušajući ga pa ga je Indira pozvala u svoj tim, a on je nju počastio pjesmom grupe Colonia.

Mladi zaručnici iz Rijeke Ana Cerovac i Daniel Jurišević upoznali su se u školi pjevanja tako da su odlučili zajedno se prijaviti na show. Daniel je prvi nastupio s pjesmom “Dont stop me now” grupe Queen i zaista donio veliku energiju u studio što su prepoznali Dečak i Indira. No Dečak je ovaj put bio sretnije ruke i Daniel je pripao njegovom timu.

Ana je s pjesmom legendarne Janis Joplin “Me and Bobby McGee” pripala Jacquesovu tim

Maturantica Samanta Bučaj stigla je iz Bjelovara , a odabrala je romantičnu baladu “At Last”. Prva i jedina se okrenula Indira koja je priznala da će imati posla s njenom tremom, ali vjeruje da će to bez problema savladati sa svojim timom.

Ines Stjepanović iz Osijeka je životna motivacija njena prerano  preminula majka koja je voljela pjevačicu Pink, tako da je Ines svoj nastup u showu posvetila upravo majci otpjevavši pjesmu “Sober“. No nažalost nitko se nije okrenuo novopečenoj teti iz vrtića.

Marin Jurić-Čivro je nakon teške prometne nesreće ispred glazbene škole jedva preživio. Glazba je njegova inspiracija te je s pjesmom “Aint no sunshine” to uspio dokazati Dečaku i Indiri, ali mladi Virovitičanin se ipak odlučio za “svog” rockera.

Zadranka Elena Stella dolazi iz glazbene obitelji i predstavila se s pjesmom “Cry me a river”. Nakon samo nekoliko taktova okrenuo se Tony, malo nakon mu se pridružio Dečak, zatim i Indira i Jacques. Na iznenađenje mnogih Elena se odlučila za Ivana Dečaka.

Za sada Indira i Dečak imaju po deset članova, dok Jacques i Tony imaju po devet. Cilj je da svatko ima ekipu sastavljenu od 12 članova koji će biti pod mentorskom palicom jednog od članova žirija. Nakon toga ostat će gledateljima samo nagađati u čijoj ekipi se nalazi najbolji glas Hrvatske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...