Generali Gotovina i Markač posebni gosti na svečanoj sjednici povodom Dana Grada Biograda na Moru

Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Biograda na Moru održat će se u četvrtak, 15. siječnja 2015., u 14:00 h u sportskoj dvorani Srednje škole Biograd.

Dolazak na svečanu sjednicu povodom obilježavanja Dana Grada i blagdana Sv. Stošije, nebeske zaštitnice grada potvrdili su i general Mladen Markač, general Ante Gotovina, župan Stipe Zrilić, gradonačelnici i načelnici gradova i općina Zadarske županije, prodekan veleučilišta Baltazar Adam Krčelić te ostali. Na sjednici je po protokolu predviđeno i potpisivanje Povelje o prijateljstvu i suradnji „5 hrvatskih kraljevskih gradova“- Grad Biograd na Moru, Grad Nin, Grad Knin, Grad Solin i Općina Tomislavgrad.

Također danas, samo u 13:00 h, u ulici Dr. Franje Tuđmana, preko puta Bure centra, predviđeno je svečano otvaranje radova na izgradnji kanalizacije “Projekt Jadran” II faza.

Prije otvaranja svečane sjednice povodom Dana Grada Biograda na Moru i zaštitnice grada Sv. Stošije, u 13:45 h u Srednjoj školi Biograd predviđeno je svečano puštanje u pogon plinske kotlovnice.

Stara školska kotlovnica zamijenjena je suvremenom kontejnerskom koja se nalazi izvan zgrade, a u sportskoj dvorani je ugrađen plinski plamenik i sustav plinodojave. Prelaskom na plin Srednja škola Biograd dobiva jeftiniji i ekološki prihvatljiviji energent.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...