Koncert grupe Libar na Narodnom trgu

Grupa Libar koja suvereno vlada glazbenom pop-rock scenom u Dalmaciji 26. prosinca u 19 sati stiže i u Zadar. Na nastupu će nas podsjetiti na hitove ,”Dite Glasnije” i ,”Kapi” te uživo izvesti nekoliko novih pjesama, a na repertoaru ce se također naći i njihove specifične obrade po kojima su poznati (Depeche Mode, REM, Adele, Talking Heads, Peter Gabriel, RHCP…)

Oni koji su Libar već gledali uživo upoznati su sa žestokom energijom njihovih nastupa i sigurno je su takav će biti i njihov nastup na Narodnom trgu. S posebnim smislom za estetiku, grupa Libar od svojih početaka 2007. godine, postavlja nove glazbene standardne na hrvatskoj sceni te visoko diže ljestvicu progresivnog glazbenog izričaja obradama svjetskih i domaćih hitova u formi tradicionalne dalmatinske klape.

Na takav originalan način dobro poznatim pjesmama su udahnuli potpuno novi život i dokazali kako kvalitetna glazba može imati najrazličitije interpretacije. Kombinirajući obrade drugih izvođača i vlastite skladbe stvorili su pravu malu vojsku revnih obožavatelja. Bez kompromisa u produkciji i u kvaliteti izvedbe dokazuju da su jedan od najkreativnijih hrvatskih pop-rock bendova i istinsko osvježenje na domaćoj sceni, najavljuju ovaj koncert iz TZ grada Zadra.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...