Dan nakon Božića uživajte uz čarobne zvuke grupe “Silente” u “Q baru”

U sklopu svoje božićne turneje, “Silente” će 26. prosinca, dakle dan nakon Božića, nastupiti u zadarskom klubu “Q bar”.

Ulaznicu po cijeni od 50 kuna možete nabaviti u pretprodaji.

Silente će “Još jednom” od prve do posljednje minute pokazati zašto su, u svega godinu dana od izlaska debitantskog albuma “Lovac na čudesa”, postali bend o kojem se naveliko priča i još važnije – koji se pažljivo sluša. Obilje pozitivne energije, lepršavosti, a s druge strane vokalna snažna glazba, samo su neke od karakteristika koje krase dubrovačku šestorku.

Na sebe su pažnju privukli prvim singlom “Terca na tišinu”, u režiji Dejana Aćimovića koji je potpisao i naredna dva spota.

Zadrani će imati priliku uživati i u drugim sjajnim izvedbama s albuma kao što su “Zaboravi nas”, “Molim te, zapiši”, ali i nekim novim pjesmama koje će se naći na predstojećem studijskom albumu na kojem bend marljivo radi.

Silente su osvojili Porina u kategoriji debitanta godine, s “Tercom” su bili finalisti u kategoriji Porina za hit godine.

Silente su Tibor Karamehmedović – gitara, vokal, Sanin Karamehmedović – bas gitara, Doris Kosović – vokal, Lorena Milina – violina, prateći vokal, Ivuša Gojan – bubnjevi, Šimun Končić – klavijature, prateći vokal i u “Q baru” će pokazati da gdje god se pojave, stvaraju neraskidivu vezu s publikom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...