Blagdanski program zadarske Nadbiskupije

1. Misu Polnoćku na Badnjak u 24 sata u srijedu 24. prosinca u katedrali sv. Stošije u Zadru predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

2. Koncelebiranu misu na Božić, svetkovinu Rođenja Gospodinova, u četvrtak 25. prosinca s početkom u 11 sati u katedrali sv. Stošije u Zadru predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

3. Na blagdan sv. Stjepana prvomučenika, u petak 26. prosinca, u crkvi sv. Šime u Zadru svečano misno slavlje s početkom u 18 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić. Za vrijeme misnog slavlja nadbiskup će podijeliti kandidaturu za svete redove đakonata i prezbiterata dvojici bogoslova Zadarske nadbiskupije: Ivanu Jordanu i Tomislavu Končuratu.

4. Tradicionalni božićni koncert održava se u subotu 27. prosinca u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 20 sati. Sudjeluju MPZ Condura Croatica, HGPD Zoranić, Katedralni zbor sv. Stošije, soprani Nela Šarić i Morana Batkobić te orguljaši Tea Kulaš i Mihovil Buturić.

5. Misu zahvalnicu i svečani “Tebe Boga hvalimo” za proteklu građansku godinu u srijedu 31. prosinca u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 18 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

6. Na svetkovinu Svete Bogorodice Marije, Novu godinu – Svjetski dan mira, u četvrtak 1. siječnja 2015. godine, misno slavlje u katedrali sv. Stošije u Zadru s početkom u 11 sati predvodi zadarski nadbiskup Želimir Puljić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...