Grad zapošljava osim pročelnika za gospodarstvo još dva viša stručna suradnika!

Nakon odlaska Alana Kocipera s mjesta pročelnika gradskog UO za gospodarstvo na mjesto novog direktora Poduzetničkog inkubatora, na njegovo mjesto će, kako doznajemo, najvjerojatnije doći sadašnji vršitelj dužnosti direktora Poduzetničkog inhkubatora Ivica Katić. On je na to mjesto došao nakon smrti bivšeg direktora Perislava Zrilića, a u svojoj profesionalnoj karijeri obnašao je dužnost zamjenika pročelnice Ureda za financije Grada Zadra te pročelnika za Otoke i poljoprivredu.

Osim radnog mjesta u gradskom UO za gospodarstvo Gradska uprava raspisala je još dva natječaja za zapošljavanje, popularno nazvanim natječajima za više stručne suradnike. Tako bi jedan suradnik trebao pojačati gradski UO za EU fondove, a drugi UO za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja.

Rok za podnošenje prijava na ova tri radna mjesta istječe točno na Dan Grada Zadra, 24. studenoga, a sva tri radna mjesta raspisana su na neodređeno vrijeme.

Ivica Katić je potvrdio kako će se javiti na natječaj za gradskog pročelnika UO za gospodarstvo, a prema svemu sudeći izgledno je kako će upravo on na isto mjesto i zasjesti, što je dao naslutiti kroz svoje riječi gradonačelnik Božidar Kalmeta kada je kazao da će Katić biti imenovan novim pročelnikom ukoliko bude najbolji na javnom natječaju, odnosno testiranjima i razgovorima koji se obavljaju unutar rutinske procedure pri zapošljavanju u jedinicama lokalne i regionalne samouprave. S obzirom na dosadašnje zapošljavanje kadrova u Gradu Zadru vrlo je izvjesno kako će i ova informacija kao i sve dosadašnje oko zapošljavanja kadrova u Gradskoj upravi biti istinita. No, tko će biti još dvojica od vojske gradskih stručnih suradnika 1, 2, 3  itd. saznat ćemo vrlo brzo.

Podsjetimo, Ivica Katić je u Gradsku upravu došao 2009. godine na mjesto pročelnika za Otoke i poljoprivredu kao kadar HSS-a, iako je godinama prije bio član HSLS-a. No, iz HSS-a je iščlanjen s   Danijelom Segarićem i Perom Kovačevićem jer su iz njihove tadašnje matične stranke procijenili kako navedena trojica “surađuju” s HDZ-om te tako nanose štetu stranci čiji su tada bili članovi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...